Ahad, 10 Julai 2011

♥ N a k A w a k Y a n g D u l u ♥

ehh capital S , berapa taon lagi saya nak tunggu awak reply text saya haa ? penat taww tunggu , awak ape taw . busy cangat campai tader mase nak reply satu jea text dari saye , haa baguih cangat lha tuh kan kan ? taw tak ? tak taw ehh ? sabo lha baru nak storie , hatoiyy tuh lha ce sabo kit .

saya tunggu awak balek dari singapore taw tak ? saya tak text awak walaopon saya dah ader handphone sebab saya taw awak mesti busy lagipon satu mesej pon mahal gila . saya beriya gila tunggu awak balek dari jaoh tapi ini balasan awak eh ? ouh baguih , keep it up oke !


bila cikgu khairul chakap awak balek 8/7 , saya rasa nak lompatlompat jea ataz katil sampai terbelah dua katil tuh bila balek rumah nanti . sebab hari tuh adalah hari kepulangan awak , hurmm saya tunggu text dari awak 24JAM ! balek sekolah saya teruss tengok handphone kotkot awak ader text tapi tader pon .


hancur gila hati saya bila saya hantar mesej ' awak . . nie nombor baru ieka , save taw ? kalau bosan mesej lha saya oke ? ' awak just jawab ' k . . . ' lepaztuh awak teruz hilangkan diri macam orang yang tak wujud dalam dunia saya jea .


hmm saya faham keadaan awak mase tuh , maybe awak penat sebab perjalanan dari sane ke sini lame kan ? ouh tape lha saya tak kesah pon asalkan awak dah balek perak . saya bagi awak rehat selama mana awak nak harituh =D baek kan saya ?


keesokannya , saya text awak ' salam . . ? ' awak tak jawab......huhh * sebak didada mula melanda diri . malam tuh saya text lagi ' awak . . ? ' awak tak jawab lagi......*double triple sebak didada mula melanda diri .


haa tadi saya hantar text terakhir dekat awak sebab saya tak dapat tahan lagi dengan perangai awak macam ni ' awak , maaf sebab saya banyak ganggu awak selame nie eh ? lepaz ni saya nak awak jaga diri awak tuh leklok taw , haa saya takkan ganggu awak da papai salam =( ' hurmmmm still tak balaz .


awak dah berubah lha , saya tak kenal awak dah . for your information saya windu awak gila babad , saya tunggu awak balek sebab saya nak jumpa awak cepatcepat tapi ini hasil penantian saya selama ni ? oke fine , terima kasih banyakbanyak yea pakcik musyuk masyam kesayangan saya .

awak bahagia kan dengan hidup awak sekarang nie kan ? okeh , saya sayang awak awak ketatketat ! saya windu awak gilagila ! terima kasih sebab buat saya macam tunggul yang tader guna dah and buat saya tunggu awak tapi ini yang saya dapat ........saya kecewa dengan awak ! ! !

Tiada ulasan:

Catat Ulasan